پهپادها نسبت به نیروی انسانی عموما سریعتر و کم هزینهتر هستند و میتوانند به مکانهایی بروند که ممکن است برای کارکنان ایمن نباشد.
با کاهش هزینهها و افزایش قابلیتها، پهپادها نشت خطوط لوله گاز طبیعی را شناسایی کرده، به بازرسی خطوط انتقال و توزیع نیروگاههای برق و ارزیابی نیروگاههای حرارتی کمک میکنند.
اگرچه عواملی مانند محدودیت عمر باتری و سیستمهایی که به آنها در جلوگیری از برخورد با موانع هنگام پرواز کمک میکنند باعث محدودیت فعالیت پهپادها میشود اما محققان در تلاش برای مفیدتر کردن آنها هستند.

نیروگاههای برق میتوانند از پهپادها برای بازرسی خطوط انتقال و توزیع برق استفاده کنند.
بازرسی خطوط انتقال برق غالبا توسط وسایل نقلیه هوایی باسرنشین و یا از طریق بازدید میدانی نیروهای انسانی انجام می شود.
این گونه روش های بازرسی، نگهداری و تعمیر خطوط برق، کم بازده وپرهزینه محسوب می شوند و همراه با خطراتی برای نیروهای انسانی هستند.
این تجهیزات توانایی پرواز درمناطق مختلف جغرافیایی و شهری را دارند، به گونه ای که می توانند از طریق پرواز در نزدیکی خطوطبرق، داده های گوناگونی را جمع آوری نمایند.
برای یک سیستم خودکار نظارت بر خطوط برق، شناسایی وجداسازی خطوط انتقال از تصاویر پس زمینه امری مهم و چالش برانگیز است.
از سویی دیگر، پردازشتصاویر تهیه شده بوسیله دوربین های موجود بر روی پهپاد امری حیاتی جهت ناوبری است.
در انتهای اینمقاله به کاربردهای دیگر پرنده های بدون سرنشین در صنعت برق اشاره می شود.
از طریق پردازش وذخیره سازی مسیر پروازی یک کوادراتور در طی عملیات نظارت و بازرسی، می توان داده های مورد نیازجهت ثبت موقعیت جغرافیایی خطوط برق و سایر تجهیزات وابسته را جمع آوری و در تکمیل اطلاعات استفاده نمود.
#فونیکس_رویاهات_باش #آشیانه_ ققنوس_ ایرانیان#فونیکس #علیرضا_ نوروزی #خانواده_ فونیکس
میانگین امتیاز / ۵٫ تعداد آرا:
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.
خوب بود
اگر سوال های بیشتر در این زمینه یا زمینه های مرتبط با هوافضا داشتید میتونید ازیر همین پست مطرح کنید در اسرع وقت به شما پاسخ داده خواهد شد ممنون از بازدید شما